Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Alkmaar

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Alkmaar

Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres als u thuis, of op uw bedrijf, problemen heeft met de rioleringen. Deze problemen kunnen zich op meerdere verschillende manieren manifesteren. Zo kunt u bijvoorbeeld merken dat er nare luchtjes in huis hangen, dat het water in de douche niet goed doorloopt of dat u doucht in een waterpoel die niet weg wil lopen. Wij komen dan graag zo snel mogelijk bij u langs om voor een oplossing te zorgen. Als wij een riool ontstoppen in Alkmaar, dan kunt u er op rekenen dat dit perfect wordt gedaan. U heeft dan geen klachten meer.

Het ontstoppen van een riool in Alkmaar

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen bij een verstopping van het riool. Een riool laten ontstoppen in Alkmaar is dan ook een van onze specialiteiten. We komen snel bij u langs om met onze speciale camera te bekijken wat er precies aan de hand is. Als wij dit hebben bekeken maken we een plan van aanpak. In de regel is het zo dat met kracht doorspuiten van het riool afdoende is. Soms is er ook een reparatie nodig, waarbij het in extreme gevallen voor kan komen dat een riolering moet worden vervangen.

Vandaag nog een riool laten ontstoppen in Alkmaar?

Als u vandaag nog iemand in wil schakelen voor het ontstoppen van een riool, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een speciale dienst ontwikkeld waarbij we 24/7 voor u klaarstaan. Dit Riool SAFE plan kost slechts 99 euro per jaar. Neem een kijkje bij de informatie over deze dienst, elders op deze website. Indien u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen, of maken een afspraak met u. Voor het ontstoppen van een riool in Alkmaar is ons bedrijf de specialist!

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.