Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Almere

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Almere

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een riool ontstoppen in Almere? Zoek dan niet verder! Bij GJJ Riooltechniek werken specialisten die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met uw riool. We komen graag bij u langs om met onze apparatuur te bekijken wat er precies mis is en wat wij hier het beste aan kunnen doen. In de regel is het doorspoelen van een riool dan afdoende, maar het kan ook mogelijk zijn dat er een reparatie aan uw riolering nodig is. In extreme gevallen kan dan zelfs het vervangen van het riool aan de orde zijn.

Ontstoppen van een riool in Almere

Wilt u een riool laten ontstoppen in Almere? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek allemaal te bieden hebben. Onze specialisten komen graag bij u langs om voor soelaas te zorgen. We hebben specialisten in dienst die vele jaren ervaring hebben met rioleringen. Als wij bij u zijn langs geweest mag u er op rekenen dat de problemen tot het verleden behoren. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak met u te maken voor het ontstoppen van een riool in Almere.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Almere?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij GJJ Riooltechniek, dan kunt u hiervoor ook even elders op deze website bij de uitgebreide informatie hierover kijken. Maar u kunt er ook voor kiezen om u in te schrijven voor ons Riool SAFE plan. Dit is een speciale dienst waarbij wij 24/7 voor u klaarstaan. Heeft u dan acuut last van een verstopping, dan staan wij snel bij u voor de deur.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.