Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Amersfoort

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Laat uw riool ontstoppen in Amersfoort

U kent het vast wel. U staat onder de douche maar het water wil niet weglopen. Of u spoelt door in de wc en deze loopt helemaal vol met water. Dit is een vervelend probleem dat zomaar voor kan komen. Het is dan goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kan het probleem alleen maar groter worden. Een riool ontstoppen in Amersfoort is dan de oplossing. Bij GJJ Riooltechniek werken specialisten die graag bij u langskomen om voor oplossing te zorgen. Het ontstoppen van een riool in Amersfoort is iets wat wij regelmatig hebben gedaan en waar we zodoende veel ervaring mee hebben.

Wilt u een riool laten ontstoppen in Amersfoort?

Als u problemen heeft met een riool dat niet doorloopt, dan raden wij u aan om hiervoor niet een middeltje te gaan kopen bij de supermarkt. Het punt is namelijk dat dit vaak niet voor de juiste oplossing zorgt. De symptomen zijn dan wel even weg, maar de oorzaak is niet weggenomen. Beter is het om onze specialisten langs te laten komen. Wij kunnen uw riool voor u doorspuiten, of indien nodig zelfs een reparatie uitvoeren. In extreme gevallen kunnen wij dan zelfs uw riool voor u vervangen. Dit is een drastische maatregel die gelukkig niet vaak hoeft worden getroffen, maar die u bij ons wel als optie achter de hand heeft.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Amersfoort?

Een riool ontstoppen in Amersfoort is een van onze specialiteiten. We raden u dan ook aan om niet te twijfelen en ons in te schakelen als u problemen heeft die de spuitgaten uitlopen. Zo kunt u er bij ons ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten, waarmee u 24/7 verzekerd bent van onze diensten. U hoeft dan nooit lang te wachten voordat wij bij u langskomen. Dit Riool SAFE plan kost slechts 99 euro per jaar. Hier vertellen wij u graag meer over. Ook vindt u uitgebreide informatie over dit plan elders op deze website.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.