Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Amstelveen

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten ontstoppen in Amstelveen

Merkt u op een dag dat er iets mis is met uw riool? Dat kan zich op meerdere verschillende manieren manifesteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u merkt dat de wc niet goed meer doorspoelt. Ook kan het zijn dat het water in de douche niet goed wegloopt. Vervelende geurtjes in huis zijn ook een symptoom van een niet goed functionerende riolering. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met GJJ Riolering als u uw riool wilt laten ontstoppen in Amstelveen. We staan altijd klaar om bij u langs te komen en ervoor te zorgen dat de verstopping snel wordt verholpen.

Een riool ontstoppen in Amstelveen

Ons bedrijf is in een groot deel van Nederland actief. Zo komen wij ook graag een riool ontstoppen in Amstelveen. Onze mensen staan dan snel bij u voor de deur, om ervoor te zorgen dat de klachten snel worden verholpen. Let er hierbij op dat het beter is om niet zelf met een middeltje aan de slag te gaan. U neemt daarmee de oorzaak van de verstopping niet weg. Het ontstoppen van een riool in Amstelveen kunt u het beste aan onze professionals overlaten. Een riool laten ontstoppen in Amstelveen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Amstelveen?

Indien u meer wilt weten over het ontstoppen van een riool in Amstelveen, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben en maken zo snel mogelijk een afspraak met u. U kunt er ook voor kiezen om u in te schrijven voor ons Riool SAFE plan. Hierbij staan wij 24/7 klaar om uitkomst te bieden bij problemen met uw riolering. Ook hierover vindt u elders op deze website uitgebreide informatie.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.