Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Amsterdam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten ontstoppen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het ontstoppen van rioleringen in Amsterdam en omstreken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden op dit gebied die wij u bij GJJ Riooltechniek te bieden hebben. Onze specialisten komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw riolering weer normaal doorspoelt. Maak dan ook vandaag nog een afspraak met ons om ervoor te zorgen dat u snel geen last meer heeft van nare geurtjes, of water dat niet goed wegloopt of doorspoelt. Wij hebben ervaren mensen in dienst die door je jaren heen al vele klanten hebben geholpen.

Het ontstoppen van een riool in Amsterdam

Wilt u een riool laten ontstoppen in Amsterdam? Schakel hier dan altijd een professional voor in. Natuurlijk zijn er in de supermarkt ook wel middeltjes te koop die hierbij helpen, maar deze bieden slechts tijdelijk soelaas. U pakt hiermee slechts de symptomen, maar niet de oorzaak aan. Beter is het om een specialist in te schakelen die het riool goed doorspuit, zodat de klachten permanent zijn verholpen. Natuurlijk is het daarbij ook mogelijk dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. In extreme gevallen kan zelfs een geheel nieuwe riolering nodig zijn. Meer weten hierover? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Amsterdam?

Een riool laten ontstoppen in Amsterdam is een van de specialiteiten van GJJ Riooltechniek. We hebben hiervoor ook een speciaal plan ontworpen. We hebben het hier over ons Riool SAFE plan. Hiermee mag u rekenen op 24/7 service van onze mensen. Meer weten hierover? Ook hier beantwoorden wij graag al uw vragen over. U kunt ook altijd even bij de uitgebreide informatie kijken die wij hierover op onze website voor u klaar hebben staan. De specialisten van GJJ Riooltechniek zijn actief op vele plekken in Nederland en komen graag bij u langs om een riool te ontstoppen in Amsterdam.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.