Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Beverwijk

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Wilt u een riool laten ontstoppen in Beverwijk?

We hebben bij GJJ Riooltechniek specialisten klaarstaan op het gebied van het verhelpen van problemen aan uw riolering. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u problemen heeft met het riool, die u graag wilt laten verhelpen. De mensen van GJJ Riooltechniek weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een verstopping te verhelpen. Bij het ontstoppen van een riool in Beverwijk gebruiken wij professionele middelen, waarbij u er altijd op mag rekenen dat dit het einde betekent van de verstopping. U hoeft dan niet meer bang te zijn snel weer last te krijgen van klachten.

Een riool laten ontstoppen in Beverwijk

Een riool ontstoppen in Beverwijk is iets wat wij graag voor u komen regelen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om uw vragen op dit gebied te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er door de jaren heen een verstopping is ontstaan, die wij dan graag voor u komen doorspuiten. Maar het is ook mogelijk dat er een reparatie aan uw riool nodig is. In extreme gevallen kan het dan zelfs zo zijn dat het riool helemaal vervangen moet worden. Ook hier zijn wij voor in te schakelen. We hebben hier veel ervaring mee, die we graag inzetten om ook u aan een nieuw riool te helpen.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Beverwijk?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met het inschakelen van GJJ Riooltechniek, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Niet alleen beantwoorden wij dan al uw vragen, u kunt ook gelijk een afspraak met ons maken. Of schrijf u in voor ons Riool SAFE Plan. Hierbij bent u voor 99 euro per jaar ervan verzekerd dat wij 24/7 voor u klaar staan om acute problemen met uw riool te verhelpen. Een riool ontstoppen in Beverwijk wordt zo zeer effectief en snel geregeld.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.