Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Bussum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Wilt u een riool laten ontstoppen in Bussum?

Indien u op zoek bent naar een specialist op het gebied van rioleringen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij GJJ Riooltechniek namelijk mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om op een professionele manier een riool te ontstoppen. Neem dan ook snel contact met ons op als u merkt dat het toilet niet goed doorspoelt, of als het water tijdens het douchen niet goed wegloopt. Nare geurtjes in huis kunnen ook een indicatie zijn dat er iets niet helemaal in orde is met de riolering in uw huis. Wij komen dan uw riool ontstoppen in Bussum.

Het ontstoppen van een riool in Bussum

Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen met het ontstoppen van een riolering. We raden u dan ook om ons in te schakelen en niet voor een middeltje van de supermarkt te gaan. Dit zorgt wel lekker snel en goedkoop voor een tijdelijke oplossing, maar hier haalt u het onderliggende probleem niet weg. Sterker nog, u kunt er op deze manier aan bijdragen dat het probleem alleen maar erger wordt en dat er op gegeven moment een dure reparatie nodig is. Zelfs het moeten vervangen van uw riolering kan dan noodzakelijk zijn. Een riool laten ontstoppen in Bussum door onze specialisten is dan een betere oplossing.

Snel en effectief een riool laten ontstoppen in Bussum

Neem vandaag nog contact met ons op als u problemen heeft met het riool en deze graag wil laten verhelpen. Onze specialisten zorgen er graag voor dat die nare geurtjes snel verdwijnen en dat u het toilet weer normaal door kunt spoelen. U kunt uzelf ook inschrijven voor ons Riool SAFE plan. Dit is een speciaal plan waarbij wij voor het ontstoppen van een riool in Bussum 24/7 klaarstaan. U betaalt hier slechts 99 euro per jaar voor. We vertellen u hier graag meer over. Uiteraard vindt u hier ook uitgebreide informatie over op de overige pagina’s van deze website.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.