Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Capelle aan den IJssel

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Capelle aan den IJssel

Bent u woonachtig in Capelle aan den IJssel en merkt u dat u last heeft van uw riolering? Dan raden wij u aan om hier niet zelf iets aan proberen te doen. Er zijn natuurlijk bij de supermarkt allerhande middeltjes te krijgen waarmee u tijdelijk soelaas kunt bieden. Maar de onderliggende oorzaak van de problemen met uw riolering wordt hierdoor niet weggenomen. Beter is het om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen, die de oorzaak wegneemt en zo voorkomt dat de problemen alleen nog maar erger worden. Bij GJJ Riooltechniek bent u dan aan het juiste adres.

Ontstoppen van een riool in Capelle aan den IJssel

Een riool laten ontstoppen in Capelle aan den IJssel? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Een verstopt riool is eenvoudig op te merken. Het toilet spoelt niet goed meer door, maar ook het water in de wasbak of douche loopt niet zomaar meer weg. Daar komt bij dat er nare luchtjes in huis rond gaan hangen. Zorg er dan snel voor dat het probleem wordt opgelost, door het inschakelen van onze mensen. Wij komen bij u langs om met onze speciale camera het riool in te gaan en zo te bekijken wat er precies mis is. Vaak is het doorspoelen van een toilet dan afdoende, maar het kan ook nodig zijn om een reparatie aan het riool uit te voeren. Zelfs het vervangen van het riool is mogelijk, maar dat komt slechts in extreme gevallen voor.

Wilt u een riool laten ontstoppen in Capelle aan den IJssel?

Indien u wilt dat wij uw riool ontstoppen in Capelle aan den IJssel komen we graag bij langs om hiervoor te zorgen. GJJ Riooltechniek is een bedrijf met een goede reputatie, waar echte vakmensen op dit gebied werken. U bent bij ons verzekerd van de beste service. Zo bieden wij bijvoorbeeld een Riool SAFE plan aan, waarbij u voor 99 euro per jaar mag rekenen op 24/7 service. Meer weten hierover? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen om uw vragen te stellen. Uiteraard hebben we ook uitgebreide informatie op de overige pagina’s van onze website staan.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.