Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Delft

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Delft

Bent u op zoek naar een specialist die een riool kan ontstoppen in Delft? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij GJJ Riooltechniek. We hebben namelijk specialisten klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met uw riool, maar die vooral ook weten wat hier aan gedaan moet worden. In de regel is het zo dat het doorspoelen van een riool afdoende is, maar het kan ook dat het beter is om een reparatie uit te voeren. Ook voor het geheel vervangen van uw riolering kunt u ons inschakelen. Onze specialisten hebben hier veel ervaring mee.

Wilt u een riool laten ontstoppen in Delft?

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het ontstoppen van een riool in Delft. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Een riool laten ontstoppen in Delft kunt u ook het beste door specialisten laten doen. Ga niet zelf aan de slag met een middeltje dat u bij de supermarkt heeft gekocht. Dit zorgt namelijk in de regel slechts voor tijdelijke soelaas. De oorzaak van het probleem wordt niet weggenomen en kan zo nog steeds erger worden. Het laten ontstoppen van een riool in Delft door specialisten is altijd de beste oplossing.

Laat ons uw riool ontstoppen in Delft

GJJ Riooltechniek is de specialist op het gebied van alles wat maar te maken heeft met het ontstoppen van een riool in Delft. Daarbij bieden wij aan onze klanten een unieke dienst aan. Met het Riool SAFE plan bent u voor slechts 99 euro per jaar verzekerd van 24/7 service in het geval van een acuut probleem aan uw riool. Meer weten hierover, of over wij u kunnen helpen problemen aan uw riolering op te lossen? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.