Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Den Haag

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten ontstoppen in Den Haag

Wilt u een riool laten ontstoppen in Den Haag? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek allemaal te bieden hebben. Onze specialisten komen graag bij u langs om alle problemen met uw riolering zo snel mogelijk te verhelpen. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met een riool, maar die er daarbij ook voor zorgen dat alles snel weer goed functioneert. U maakt eenvoudig een afspraak met ons via het contactformulier dat we elders op deze website klaar hebben staan. U kunt hier natuurlijk ook altijd even over bellen of mailen.

Het ontstoppen van een riool in Den Haag

GJJ Riooltechniek is een specialist op het gebied van alles wat maar met de riolering te maken kan hebben. We staan dan ook altijd paraat om bij u langs te komen en eens te bekijken wat er precies gedaan kan worden. We hebben hier een speciale camera voor, waarmee het voor ons eenvoudig is om te bekijken wat er precies aan scheelt. In de meeste gevallen is het doorspoelen van het riool dan afdoende, maar het kan ook nodig zijn om een reparatie uit te moeten voeren. In uitzonderlijke gevallen is het dan ook nog nodig om een riool helemaal te vervangen. Ook hier zijn wij in gespecialiseerd.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Den Haag?

U wilt een riool laten ontstoppen in Den Haag? Schroom dan niet om hier contact over op te nemen met ons. We hebben uiteraard ook uitgebreide informatie hierover klaarstaan op de overige pagina’s van deze website. Zo leest u ook meer over ons Riool SAFE Plan. Dit is een speciaal plan waarmee we ervoor zorgen dat u 24/7 verzekerd bent van de beste service op het gebied van rioleringen die er in Nederland te vinden is.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.