Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Gouda

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Uw riool laten ontstoppen in Gouda

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het ontstoppen van een riolering in Gouda? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek allemaal te bieden hebben. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met een riolering te maken kan hebben. We komen graag bij u langs om te bekijken wat er allemaal mis is, waarna wij een plan maken en hiermee aan de slag gaan. U kunt dan snel weer zonder problemen gebruik maken van uw riool.

De ontstoppingsdienst voor Alkmaar

Bij GJJ Riooltechniek hebben we een grote kennis op het gebied van alles wat er kan mankeren aan uw riolering. Wij verhelpen graag alle soorten verstopping bij u thuis, of op uw bedrijf. Denk hierbij onder andere aan een verstopping in de wc of douche, in de keuken of bij uw wasmachine. Het is vervelend als hier een verstopping plaatsvindt, u kunt ons dan ook beter zo snel mogelijk inschakelen om deze te verhelpen. Als dit namelijk niet gebeurt, dan kan de verstopping erger worden en kan het zelfs nodig worden om uw riool te repareren of vervangen. Als ontstoppingsbedrijf voor Alkmaar en omstreken willen wij u natuurlijk graag helpen dat te voorkomen!

Wilt u een riool laten ontstoppen in Gouda?

Het ontstoppen van een riool in Gouda is een klusje waar wij veel ervaring mee hebben. We komen snel bij u langs om ervoor te zorgen dat de problemen verholpen worden. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een abonnement te nemen op ons Riool SAFE Plan. Dit is een speciaal plan waarbij u 99 euro per jaar betaalt, waarna u 24/7 verzekerd bent van de beste service op het gebied van rioleringen. We vertellen u hier graag meer over. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.