Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Heerhugowaard

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Heerhugowaard

Bent u woonachtig in Heerhugowaard en merkt u op een dag dat er problemen zijn met uw riolering? Deze problemen kunnen zich op meerdere verschillende manieren manifesteren. Denk bijvoorbeeld aan een toilet dat niet goed meer doorspoelt, of water in de douche dat heel langzaam wegloopt. We raden u dan aan om snel contact op te nemen met een professional, die ervoor zorgt dat deze problemen snel worden opgehelderd. U bent hiervoor bij GJJ Riooltechniek aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van rioleringen.

Ontstoppen van een riool in Heerhugowaard

Een probleem met het riool kan op meerdere verschillende plekken ontstaan. Denk hierbij aan de wc, de keuken, de douche of de wasmachine. Dit is vervelend, want er kunnen dan bijvoorbeeld vervelende luchtjes in huis komen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een middeltje te halen in de supermarkt om tijdelijk oplossing te bieden. Over het algemeen helpen deze middeltjes echter niet lang en halen ze ook de onderliggende oorzaak niet weg. We raden u dan ook aan om meteen een specialist in te schakelen. Wij kunnen uw riool goed doorspoelen voor u, of indien nodig een reparatie uitvoeren. Zelfs het vervangen van uw riool is iets wat wij voor u kunnen verzorgen.

Meer weten over een riool ontstoppen in Heerhugowaard?

U wilt uw riool laten ontstoppen in Heerhugowaard maar heeft hier wel nog vragen over? Neem dan gewoon contact met ons op om deze aan ons te stellen. Wij staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Bij GJJ Riooltechniek bieden we daarnaast ook een speciaal Riool SAFE plan aan. Hiermee bent u voor slechts 99 euro per jaar verzekerd van 24/7 service. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs als u acute problemen met uw riolering heeft. Het ontstoppen van uw riool in Heerhugowaard wordt dan snel voor u geregeld.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.