Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Hilversum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Uw riool laten ontstoppen in Hilversum

Problemen met uw riool? Dit komt nooit gelegen. Een wc die niet goed meer doorspoelt, een douche waar het lang duurt voordat het water is weggelopen… Dit gaat dan meestal ook nog eens gepaard met vervelende luchtjes. Het is dan goed om ervoor te zorgen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Uw riool ontstoppen in Hilversum is iets wat wij bij GJJ Riooltechniek graag voor u regelen. We komen dan bij u langs om samen met u te bekijken wat er precies aan scheelt en wat we hier aan kunnen doen. U maakt eenvoudig een afspraak via het contactformulier dat wij elders op deze website voor u klaar hebben staan.

Ontstoppen van een riool in Hilversum

Bij GJJ Riooltechniek werken specialisten op het gebied van alles wat maar met uw riolering te maken kan hebben. We komen bij u langs met een speciale camera, waarmee wij eenvoudig kunnen bekijken wat er precies mis is in uw riool. Normaal gesproken is het doorspoelen van uw toilet daarna afdoende. Het kan echter ook zo zijn dat er een reparatie aan uw riolering nodig is. In extreme gevallen moet er wel eens een riool vervangen worden. Ook hier kunt u ons voor inschakelen, ook voor de aanleg van een nieuw riool. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze diensten elders op deze website voor u klaar staan.

Een riool ontstoppen in Hilversum

GJJ Riooltechniek is door het hele land actief. U kunt er zodoende ook voor kiezen om ons voor het ontstoppen van een riool in Hilversum in te schakelen. Onze specialisten staan snel bij u op de stoep om uw problemen op te helderen. Willen wij u daarbij nog even wijzen op ons speciale Riool SAFE plan. Hierbij maken wij het mogelijk om voor 99 euro per jaar 24/7 contact met ons op te nemen. Dit is een prettige gedachte, zeker als u op gegeven moment acute problemen heeft met de riolering. Wij nemen deze graag voor u weg.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.