Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Hoofddorp

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Hoofddorp

Heeft u problemen met uw riool? Vervelend! Het is helaas iets dat iedereen kan ontkomen. Misschien heeft u dan de neiging om naar de supermarkt te lopen en hier een ontstopper te kopen. Dit kan tijdelijk voor uitkomst zorgen, maar neemt de onderliggende oorzaak niet weg. Problematischer is het dat dan de oorzaak alleen maar erger kan worden. We raden u dan ook van harte aan om zo snel mogelijk een specialist op het gebied van rioleringen in te schakelen. GJJ Riooltechniek komt graag uw riool ontstoppen in Hoofddorp.

Ontstoppen van een riool in Hoofddorp

U wilt uw riool laten ontstoppen in Hoofddorp en bent hiervoor op zoek naar een ervaren bedrijf. GJJ Riooltechniek heeft mensen in dienst die al vele jaren actief zijn op het gebied van rioleringen. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen, zodat wij zo snel mogelijk langs kunnen komen om uitkomst te bieden. We nemen een speciale camera mee die het riool ingaat en hier kan bekijken wat er precies mis is. Daarna besluiten wij of doorspuiten genoeg is (in de regel wel), of dat er een reparatie moet worden uitgevoerd. We kunnen er dan ook voor kiezen om het riool helemaal te vervangen, maar dat is gelukkig niet vaak aan de orde.

Meer weten over een riool ontstoppen in Hoofddorp?

Als wij uw riool ontstoppen in Hoofddorp, dan gebruiken we hier altijd professionele middelen voor. Onze mensen weten als geen ander hoe deze ingezet moeten worden om voor een goed resultaat te zorgen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met onze specialisten. U kunt er ook voor kiezen om lid te worden van ons Riool SAFE plan. Voor 99 euro per jaar staan wij dan 24/7 voor u klaar bij acute problemen. Ook hier vertellen wij u graag meer over.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.