Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Hoorn

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten ontstoppen in Hoorn

Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van alles wat rioleringen te maken heeft. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om te bekijken wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. We komen graag zo snel mogelijk bij u langs om u van uw problemen met uw riool af te helpen. Het is namelijk zo dat de problemen alleen maar erger zullen worden als u er te lang mee wacht om hier iets aan te doen. Het ontstoppen van een riool in Hoorn behoort tot onze specialiteiten.

Professioneel een riool ontstoppen in Hoorn

Wellicht denkt u dat een middeltje uit de supermarkt ook afdoende is om een riool te ontstoppen. In de regel zorgt dit echter slechts voor tijdelijke uitkomst, waarbij de oorzaak van het probleem niet wordt weggenomen. Beter is het om onze mensen langs te laten komen. We maken gebruik van een camera waarmee we het riool ingaan om te bekijken wat er precies aan scheelt. Aan de hand hiervan maken we dan een plan om voor uitkomst te zorgen. Normaal gesproken is het riool goed doorspoelen hier afdoende. Maar soms kan het ook noodzakelijk zijn om een reparatie uit te voeren. In extreme gevallen is dan het vervangen van het riool aan de orde. Ook dit is een klus die wij voor u uit kunnen voeren.

Meer weten over een riool ontstoppen in Hoorn?

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak met ons. U kunt natuurlijk ook altijd al uw vragen aan ons stellen. We geven u advies, of spreken gelijk een tijdstip af waarop we bij u langskomen. Heeft u al gehoord van ons Riool SAFE plan? Dit is een speciaal abonnement waarbij u voor slechts 99 euro per jaar ervan ben verzekerd dat wij 24/7 klaarstaan bij acute problemen. U zit er per slot van rekening niet op te wachten om al te lang een riool dat niet goed functioneert te moeten doorstaan.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.