Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Houten

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Professioneel een riool ontstoppen in Houten

Problemen met het riool komen nooit gelegen. Het kan op meerdere verschillende manieren ontstaan. Denk er bijvoorbeeld aan dat er een vervelend luchtje in huis hangt, of dat het water er langer over doet om weg te lopen in de douche of wasbak. Het is goed om dan al zo snel mogelijk aan de bel te trekken bij GJJ Riooltechniek. Het is namelijk zo dat het probleem dan snel wordt verholpen, maar ook dat het niet de kans heeft om erger te worden. Ontstoppen van een riool in Houten is een van de specialiteiten van ons bedrijf. We komen dan ook graag bij u langs om voor een oplossing te zorgen.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Houten?

Een riool ontstoppen in Houten is iets wat wij graag voor u komen doen. Problemen met een riool kunnen zich op meerdere verschillende manieren manifesteren. Een douche waar het water niet wegspoelt, of een toilet dat niet goed doorspoelt. Dit kan een symptoom zijn van een verstopping in het riool, maar het is ook mogelijk dat er een groter probleem aan de hand is. Wij hebben een speciale camera tot onze beschikking waarmee wij het riool ingaan, om zo te bekijken waar het precies aan scheelt. Aan de hand hiervan bekijken we dan wat er precies gedaan moet worden om de problemen blijvend te verhelpen.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Houten?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over een riool ontstoppen in Houten. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om een afspraak met u te maken. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om ervoor te zorgen dat de problemen tot het verleden behoren. We hebben hiervoor ook een Riool SAFE Plan ontwikkeld. Hiermee bent u voor 99 euro per jaar er zeker van dat wij 24/7 klaarstaan voor acute problemen met de riolering bij uw huis of bedrijf.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.