Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Leiden

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Leiden

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van rioleringen in Leiden en omstreken? Een expert die er voor zorgt dat alle problemen die u met uw riool kunt hebben zo snel mogelijk worden opgehelderd? GJJ Riooltechniek heeft mensen in huis die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met een riool. Mensen die bij u langskomen en snel een diagnose stellen. We gebruiken hier professionele apparatuur voor, zoals een camera die bij u het riool in kan gaan. Aan de hand van wat we daar zien besluiten we dan of doorspuiten van het riool afdoende is, of dat het beter is om een reparatie uit te voeren.

Ontstoppen van een riool in Leiden

Een riool laten ontstoppen in Leiden kunt u het beste aan een specialist overlaten. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een middeltje te kopen bij de supermarkt. Dit brengt echter slechts tijdelijk soelaas, waarbij u er op kunt rekenen dat het probleem snel weer terug gaat komen. De onderliggende oorzaak wordt hierdoor namelijk niet weggenomen. Wij zorgen ervoor dat de oorzaak wel wordt gelokaliseerd en verwijderd. In de regel is het doorspuiten van een riolering dan afdoende, maar er kunnen ook drastischer maatregelen nodig zijn.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Leiden?

Het ontstoppen van een riool in Leiden is een klus die wij graag voor u uitvoeren. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om een afspraak met ons te maken. Wij staan dan snel klaar om ervoor te zorgen dat het probleem wordt opgelost. U kunt ook kiezen om u in te schrijven voor ons Riool SAFE plan. Voor 99 euro per jaar staan wij dan 24/7 voor u klaar om alle mogelijke problemen op te lossen. GJJ Riooltechniek helpt u graag om ervoor te zorgen dat u zonder problemen kunt doorspoelen, kunt douchen of de wasmachine gebruiken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.