Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Lelystad

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten ontstoppen in Lelystad

Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van rioleringen. We komen graag bij u langs als u merkt dat er iets niet helemaal in de haak is met uw riool. Er kan een raar luchtje in huis hangen, de wc spoelt niet zo goed door, of het water in de douche loopt maar heel langzaam weg. Een riool ontstoppen in Leiden is dan een van de taken die wij voor u kunnen uitvoeren. We spuiten het riool door om de verstopping weg te nemen. Het kan natuurlijk ook dat er een reparatie moet worden uitgevoerd, of dat uw riolering moet worden vervangen. Ook hier hebben wij veel ervaring mee.

Het ontstoppen van een riool in Lelystad

Problemen met een riool kunnen iedereen overkomen. Gelukkig is er door een specialist veel aan te doen. Zeker als u hiervoor ons bedrijf inschakelt! Onze mensen hebben vele jaren ervaring met het doorspoelen van rioleringen, maar ook met het uitvoeren van werkzaamheden. Een riool laten ontstoppen in Lelystad is iets wat wij graag bij u komen doen. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken. We bekijken dan wanneer het eerste tijdstip is dat wij bij u op de stoep kunnen staan. Met een speciale camera gaan we dan het riool in om te bekijken wat er precies aan scheelt. Aan de hand hiervan nemen we verdere stappen.

Meer weten over een riool ontstoppen in Lelystad?

Het ontstoppen van een riool in Lelystad is een van de specialiteiten van ons bedrijf. Elders op deze website leest u hier uitgebreide informatie over, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. GJJ Riooltechniek is een bedrijf waar mensen werken met jarenlange ervaring als het op rioleringen aankomt. Wij zorgen ervoor dat problemen bij de grond worden aangepakt, zodat ze niet de kans hebben om op een later tijdstip weer de kop op te steken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.