Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Lisse

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Lisse

Merkt u op een dag dat u problemen heeft met de afvoer? Dit is een probleem dat iedereen kan overkomen, zowel particulieren als bedrijven. Het is dan goed om hier contact over op te nemen met een bedrijf dat specialisten in dienst heeft die een riool kunnen ontstoppen in Lisse. Bij GJJ Riooltechniek hebben we deze mensen in dienst. Onze specialisten hebben veel ervaring met het verhelpen van alle mogelijke problemen aan de riolering. Voor het onstoppen van een riool in Lisse weten we als geen ander wat er bij komt kijken om deze blijvend te verhelpen. Wij voeren daarbij al onze werkzaamheden uit tegen zeer scherpe tarieven.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Lisse?

Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van een riool in Lisse, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We hebben ook in uw regio al bij vele particulieren en bedrijven werkzaamheden uitgevoerd die een einde maken aan de problemen. We komen graag bij u langs om u hier ook vanaf te helpen. U vindt meer informatie over onze werkzaamheden, alsmede een complete prijslijst, elders op deze website. U bent dan helemaal op de hoogte van wat wij voor u kunnen doen. U kunt dan ook gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Meer weten over een riool ontstoppen in Lisse?

GJJ Riooltechniek biedt al jarenlange perfecte service als het aankomt op alles wat er met de riolering te maken heeft. Wij kunnen uw riool doorspuiten om ervoor te zorgen dat de verstopping verholpen is, of kijken naar een andere oplossing indien dit niet afdoende is. Zo kunnen wij uw riool bijvoorbeeld repareren, of indien nodig in zijn geheel vervangen. We hebben u dan ook nog ons Riool SAFE plan te bieden. Hiermee staan wij 24/7 klaar voor klanten die problemen hebben met de riolering. Elders op deze website vindt u meer info over de gunstige tarieven en alle mogelijkheden die dit plan te bieden heeft.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.