Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Nieuwegein

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Nieuwegein

Het is iets waar u niet echt op zit te wachten: de riolering werkt niet goed meer en u kunt niet goed de wc doorspoelen. Ook even lekker douchen, uw wasbak gebruiken of snel een wasje draaien zijn zaken die niet zomaar meer gaan. Gelukkig is hier wel iets aan te doen. We rijden u niet aan om met een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt aan de slag te gaan. Dit biedt misschien kortstondig uitkomst, maar hiermee bestrijdt u eigenlijk alleen maar de symptomen van de verstopping. Het is beter om een professioneel in te schakelen, dat deze verstopping professioneel aanpakt. GJJ Riooltechniek is het bedrijf om in te schakelen voor het ontstoppen van een riool in Nieuwegein.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Nieuwegein?

GJJ Riooltechniek is een bedrijf met vele jaren ervaring als het op het verhelpen van alle mogelijke soorten verstoppingen aankomt. We hebben mensen in dienst die echte professionals zijn in uw vakgebied. Ze zien snel wat er mis is en maken dan een effectief plan van aanpak. Als wij klaar zijn kan er snel weer gebruik worden gemaakt van de afvoer in uw huis of bij uw bedrijf. Op een van de andere pagina’s van deze website vindt u een prijsoverzicht met alle taken die wij voor kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij de riolering voor u doorspuiten, maar we draaien ook onze hand niet om voor het repareren van een riolering repareren. Indien nodig kunnen wij de riolering zelfs in zijn geheel vervangen.

Wilt u meer over het ontstoppen van een riool in Nieuwegein?

Wilt u meer weten over een riool ontstoppen in Nieuwegein? Neem contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen. Wij kunnen niet alleen een riool laten ontstoppen in Nieuwegein, maar hebben ook een speciale dienst voor u klaarstaan. Deze dienst heet Riool SAFE, hiermee kunt u voor slechts 99 euro per jaar 24/7 contact met ons opnemen bij een acuut probleem. Elders op deze website vindt u hier meer informatie over. We staan klaar om uw riool te ontstoppen in Nieuwegein!

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.