Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Purmerend

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Laat uw riool ontstoppen in Purmerend

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het ontstoppen van een riool in Purmerend? GJJ Riooltechniek is dan de specialist voor uw regio die graag bij u langskomt om u van al uw problemen af te helpen. We hebben al bij een groot aantal klanten de problemen met de afvoer snel en grondig weggenomen. Wilt u dat wij uw riool komen ontstoppen in Purmerend? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat u uw vragen kunt stellen en wij een afspraak kunnen maken om bij u langs te komen. Een riool laten ontstoppen in Purmerend is een van onze specialiteiten. We zorgen er dan voor dat niet alleen de symptomen van deze verstopping, maar ook de oorzaak helemaal worden weggenomen.

Wilt u dat wij uw riool komen ontstoppen in Purmerend?

We willen al onze klanten de best mogelijke service bieden als het aankomt op het ontstoppen van een riool in Purmerend. Een verstopping is iets wat altijd kan gebeuren, vaak juist op een moment dat dit eigenlijk slecht uitkomt. We hebben hier een speciaal Riool SAFE plan voor klaarstaan. Hiermee kunt u voor slechts 99 euro per jaar 24/7 rekenen op onze service. We staan dan zo snel mogelijk bij u voor de deur om het mogelijk te maken weer gewoon te douchen of uw wasmachine aan te zetten, zonder dat u bang hoeft te zijn voor problemen met de afvoer. Heeft u hier vragen over? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Professioneel een riool laten ontstoppen in Purmerend

We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben over het ontstoppen van een riool in Purmerend, maar u vindt hier ook uitgebreide informatie over op de overige pagina’s van deze website. Zo staat hier bijvoorbeeld een overzicht klaar van alle diensten die wij voor u kunnen uitvoeren, voorzien van de tarieven die wij hiervoor rekenen. Een riool ontstoppen in Purmerend kost bij ons nooit teveel. Het is ook mogelijk om via onze website vrijblijvend een offerte aan te vragen. Deze heeft u dan snel in huis, waarna wij hopen dat u ons in wilt schakelen om de verstopping van uw riool te verhelpen!

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.