Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Rotterdam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Laat ons uw riool ontstoppen in Rotterdam

Heeft u problemen met de afvoer in uw huis of bedrijf en wilt u nu uw riool laten ontstoppen in Rotterdam? Dan nodigen wij u bij deze uit om eens contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. We hebben specialisten in dienst die klaarstaan om ervoor te zorgen dat er snel een einde wordt gemaakt aan alle verstoppingen in uw huis of bedrijf. GJJ Riooltechniek is een bedrijf dat al vele klanten heeft geholpen en waar ervaren mensen werken. Het riool ontstoppen in Rotterdam is dan ook iets wat wij graag bij u komen doen. Als specialist op het gebied van de riolering hebben wij mensen en materialen klaarstaan waarmee alle verstoppingen snel en grondig zijn verholpen.

Het ontstoppen van een riool in Rotterdam.

U zoekt een specialist op het gebied van het ontstoppen van een riool in Rotterdam? GJJ Riooltechniek is dan die specialist die u snel komt helpen. We komen graag eens bij u langs om grondig te bekijken wat precies het probleem met uw afvoer is. Zo lokaliseren wij dit probleem door middel van een speciale camera. Hierna zullen wij bijvoorbeeld uw riolering doorspuiten, maar een reparatie uitvoeren is ook mogelijk. In ernstige gevallen hebben we zelfs de middelen in huis om de riolering in zijn geheel te vervangen. We regelen dit snel en professioneel voor u.

U riool laten ontstoppen in Rotterdam?

Voor het ontstoppen van een riool in Rotterdam kunt u ons altijd inschakelen. Heeft u van tevoren nog wel enkele vragen? Dat is geen enkel probleem, wij beantwoorden deze dan graag voor u. Neem hiervoor even contact met ons zodat wij alle vragen met u door kunnen nemen. We maken dan ook meteen een afspraak om langs te komen en uw riool te ontstoppen in Rotterdam. Daarnaast vertellen we u ook graag meer over ons speciale Riool SAFE Plan. Voor slechts 99 euro per jaar bent u dan verzekerd van 24/7 service als er een acuut probleem met de riolering optreedt.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.