Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Soest

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool ontstoppen in Soest

Het is iets waar u niet op zit te wachten, maar wat iedereen kan overkomen. U merkt op een dag dat de afvoer in uw huis of bij uw bedrijf niet meer normaal functioneert. Zo kan het zijn dat de wc niet goed doorspoelt, dat het water in de douche traag wegloopt en dat er ook iets mis is met de afvoer bij de wasmachine. Het is dan belangrijk ervoor te zorgen dat uw probleem op dit gebied zo snel mogelijk wordt opgehelderd. Neem hiervoor contact op met GJJ Riooltechniek. Onze mensen komen graag bij u langs voor het ontstoppen van het riool in Soest. Ons ontstoppingsbedrijf voor Soest en omstreken heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het ophelderen van problemen aan uw riolering.

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Soest?

GJJ Riooltechniek is de specialist als het aankomt op rioleringen. Ga er niet voor om zelf een middeltje aan te schaffen bij de supermarkt, u moet er dan namelijk rekening mee houden dat dit maar een tijdelijke oplossing is. Als u ons inschakelt voor het ontstoppen van het riool in Soest zorgen wij dat het probleem permanent verdwijnt. We hebben alle middelen en parate kennis in huis om snel elke mogelijke verstopping te verhelpen. Wilt u meer weten over een riool ontstoppen in Soest en wat hier allemaal bij komt kijken? We hebben dan elders op deze website uitgebreide informatie over ons werk voor u klaargezet.

Laat ons uw riool ontstoppen in Soest

Niemand zit te wachten op een verstopping, maar wij zorgen er dan voor dat u hier niet lang last van heeft. U kunt dan snel weer gewoon gebruik maken van de douche, de wasmachine en het toilet. We bieden daarbij ook een speciaal programma dat we Riool SAFE noemen, waarmee u voor slechts 99 euro per jaar 24/7 kunt rekenen op onze service. Handig als er een acuut probleem is ontstaan dat snel verholpen moet worden. Wilt u een riool laten ontstoppen in Soest? Wij zorgen ervoor dat dit snel gebeurt.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.