Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Utrecht

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Laat uw riool ontstoppen door specialisten op dit gebied

Een verstopping komt nooit gelegen. Uw wc spoelt opeens niet goed meer door, het water in de douche wordt heel langzaam afgevoerd en ook uw wasmachine werkt niet meer perfect. Het is dan belangrijk om hier snel iets aan te laten doen. Wacht u te lang met actie ondernemen, dan is het zomaar mogelijk dat de problemen nog erger worden. Wij nodigen u van harte uit om GJJ Riooltechniek in te schakelen voor een ontstopping van een riool in Utrecht. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om snel een einde te maken aan elke verstopping. Een riool laten ontstoppen in Utrecht? Door ons wordt dit snel geregeld.

Ontstoppen van een riool in Utrecht

GJJ Riooltechniek heeft meerdere diensten klaarstaan als het aankomt op rioleringen. We hebben veel ervaring en kennis op het gebied van uw afvoer en gebruiken professionele middelen bij ons werk. Zo hebben wij camera’s in huis die we in uw riolering kunnen laten afzakken, zodat we goed in beeld krijgen wat er precies scheelt aan uw riolering. Even het riool doorspuiten is in de meeste gevallen dan afdoende, maar het is ook altijd mogelijk dat er een groter probleem aan de orde is. We kunnen dan voor u het riool repareren of vervangen.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Utrecht?

Wilt u meer weten over hoe wij een riool ontstoppen in Utrecht? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen. We hebben specialisten klaarstaan die u verder kunnen helpen dit probleem naar het verleden te helpen. U kunt dan ook kiezen voor onze Riool SAFE dienst. Voor maar 99 euro per jaar zorgen wij er dan voor dat we 24/7 klaarstaan om in actie te komen bij een acute verstopping. Wilt u hier meer over weten, of heeft u vragen over een riool laten ontstoppen in Utrecht? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt er dan ook voor kiezen om even bij de informatie elders op deze website te kijken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.