Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Zaandam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Laat ons uw riool ontstoppen in Zaandam

Wanneer u last heeft van een verstopping van uw riolering, dan is dat altijd een vervelend probleem. Het betekent narigheid in huis en kan voor vervelende luchtjes zorgen. En dit is dan slechts een van de vele ongemakken die in een dergelijk geval op kunnen treden. We raden u dan aan om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. GJJ Riooltechniek heeft jarenlange ervaring met ophelderen van de mogelijke problemen die kunnen ontstaan aan een riolering. We komen graag bij eens u langs om te bekijken welk probleem er precies aan de orde is. We maken dan een vrijblijvende offerte, waarbij we altijd een scherp tarief rekenen.

Het ontstoppen van een riool in Zaandam

Een riool laten ontstoppen in Zaandam laat u bij voorkeur aan een specialist over. De middeltjes die hiervoor bij de supermarkt te krijgen zijn kunnen tijdelijk voor uitkomst zorgen, maar dat duurt nooit lang. Vervelender daarbij is het dat u hiermee ook de oorzaak van het probleem niet aanpakt. We raden u dan ook aan om niet te lang te wachten met ons inschakelen. Voor het ontstoppen van het riool in Zaandam hebben wij alle mogelijk middelen klaarstaan. Het is belangrijk om een bedrijf in te schakelen waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn aan uw riool.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Zaandam?

Neem vandaag nog contact met ons op om ons uw riool te laten ontstoppen in Zaandam. Onze specialisten weten wat hier allemaal bij komt kijken. We komen dan ook altijd goed voorbereid naar onze klanten toe. Zo hebben wij een camera klaarstaan die wij het riool insturen om grondig te bekijken wat er precies aan schort. Laat ons uw riool ontstoppen in Zaandam en u weet zeker dat u snel geen problemen meer heeft met de afvoer.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.