Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool ontstoppen Zoetermeer

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Professioneel een riool laten ontstoppen in Zoetermeer

Problemen met het riool kunnen iedereen overkomen. Het is dan goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen door een professioneel. Ga niet zelf met allerhande producten uit de winkel aan de slag, in de hoop dat u hier het probleem mee verhelpt. U neemt dan namelijk slechts de symptomen weg, terwijl de reden van de verstopping de kans krijgt om rustig erger te worden. Bij GJJ Riooltechniek vindt u kennis en ervaring in huis, die nodig is om ervoor te zorgen dat de problemen met uw afvoer snel verholpen worden. Wij komen graag uw riool ontstoppen in Zoetermeer.

Een riool laten ontstoppen in Zoetermeer

Wanneer een riool is verstopt, dan is dat over het algemeen goed te merken. De douche loopt niet goed meer door, doorspoelen van het toilet gaat ook niet perfect en bij de wasmachine loopt ook niet alles zoals het hoort. Wij komen graag bij u langs voor het ontstoppen van het riool in Zoetermeer. We hebben een speciale camera klaarstaan, die we in het riool laten zakken. Hierdoor hebben we dan snel duidelijk in beeld wat er precies mis is. Bij een riool laten ontstoppen in Zoetermeer kan veel komen kijken. Vaak is het doorspoelen van een riolering voldoende, maar het kan ook dat er bijvoorbeeld een reparatie moet worden uitgevoerd. In extreme gevallen is zelfs een vervanging van het riool niet uitgesloten.

Meer weten over het ontstoppen van een riool in Zoetermeer?

Indien u meer wilt weten over wat u allemaal van ons kunt verwachten, dan nodigen wij u van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We staan klaar om u verder te helpen en er zo voor te zorgen dat de problemen worden weggenomen. Een riool laten ontstoppen in Zoetermeer? U kunt dan ook kiezen voor ons Riool SAFE programma. Voor slechts 99 euro per jaar staan wij dan 24/7 klaar als u een acuut probleem heeft met uw riolering. Meer weten hierover, of gelijk een afspraak met ons maken zodat wij uw riool kunnen ontstoppen in Zoetermeer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.