Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Utrecht

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten vervangen in Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u hier problemen met uw riool? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. We hebben mensen in dienst die graag bij u langskomen om alle problemen te verhelpen. We werken aan uw riool in Utrecht, maar ook aan rioleringen in de regio. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We kunnen voor u een riool vervangen in Utrecht, maar ook een riool repareren in Utrecht. We doen dit snel en grondig, zodat u geen nieuwe problemen met uw riool meer zult krijgen.

Laat ons uw riool repareren in Utrecht

Er kunnen aan een riool meerdere problemen ontstaan. Zo is het mogelijk dat uw riool verstopt raakt, maar er kunnen ook andere problemen voorkomen. Uw riool kan bijvoorbeeld kapot gaan en zal dan vervangen moeten worden. Laat ons dan uw riool vervangen in Utrecht. Uiteraard kunnen wij ook uw riool repareren in Utrecht als dit nog tot de opties behoort. Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres voor professionals die vele jaren ervaring hebben met werken aan rioleringen. We kunnen alle klussen aan het riool uitvoeren, zowel grote als kleine.

Nooit meer zorgen om uw riool

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw riolering zonder problemen blijft werken. Hiervoor hebben wij ons speciale Riool SAFE plan ontwikkeld. Als u dit bij ons afsluit, dan bent u voor slechts 99 euro per jaar verzekerd van de beste service die u op het gebied van uw riolering kunt krijgen. Wij staan binnen 24 uur bij u op de stoep om een verstopping voor u te verhelpen. Wilt u hier meer over weten? We hebben uitgebreide informatie over onze diensten elders voor u op onze website klaarstaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen over uw riool in Utrecht aan ons wilt stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.